Mrt

Okulumuzda veliler için Okul Randevu Sistemi aktif hale getirilmiştir. İnternet sitemizde "Bağlantılar" sekmesinin altında yer alan "Okuldan Randevu Al" bağlantısına tıklayarak görüşmek istediğiniz öğretmenlerimizin uygun oldukları saatleri sistem üzerinden seçip randevu talebinizi oluşturabilirsiniz.

Mrt

Okulumuzda yapılacak olan 2. Dönem yazılı tarihleri belli olmuştur. Sınav tarihlerine aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Ayrıca sınav tarihleri bütün sınıfların panolarına da asılmıştır. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Şbt

2024 Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı başvuruları 13 Şubat tarihinde başlamıştır.

Ock

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Şubat Dönemi Sorumluluk Sınavlarına girecek öğrencilerin listesi aşağıdaki bağlantıda verilmiştir. Sorumluluk sınavları 12-16 Şubat tarihleri arasında yapılacaktır. Sınava girecek öğrencilere başarılar diliyoruz

Ekm

Kıymetli Öğrencilerimiz, 1. Dönem ortak sınav takvimimiz yayınlanmıştır. İlgili tarihlere dikkatle bakmanızı ve belirtilen tarihlerde ortak sınavlara katılmanız önem arz etmektedir. İyi Günler Dileriz.

Ekm

Değerli öğretmenlerimiz ve velilerimiz, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı "Okul Aile Birliği Genel Kurulu"muz 15.10.2023 Pazar günü saat 11.00'da okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Katılım sağlamanız bizleri mutlu edecektir.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı sene başı sorumluluk sınav takvimiz ve sınava girecek öğrenci listemiz ekte sunulmuştur. Sınava girecek öğrencilerimize başarılar dileriz.

UYGULAMA-I

UYGULAMA-II