Bahşılı H.Hidayet Doğruer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

DOĞANAY MAH. SAĞLIK CAD. NO 19 İÇ KAPI NO 1 BAHŞILI / KIRIKKALE
Vizyon
“DAHA FAZLA DEĞER ÜRETEN, VERİMLİLİĞİ ODAĞINA ALAN BİR MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM KURUMU OLMAK.
Misyon
Düşünme, algılama ve problem çözme yeteneği gelişmiş, demokratik değerleri ve millî kültürü özümsemiş, paylaşıma ve iletişime açık, sanat ve estetik duyguları güçlü, özgüven ve sorumluluk duygusu ile girişimcilik ve yenilikçilik özelliklerine sahip, bilim ve teknoloji kullanımına ve üretimine yatkın, bilgi toplumunun gerektirdiği temel bilgi ve becerilerle donanmış, üretken ve mutlu bireyler yetiştirmek.
BEYAZ BAYRAK-BESLENME DOSTU OKUL-TEMİZ OKUL BELGELERİNE SAHİPTİR.
08.30-16.30
KALORİFER (DOĞAL GAZLI)
Ulaşım
KIRIKKALEDEN GELEN ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRENCİ SERVİSİMİZ BULUNMAKTADIR. 07:30 - 20:30 SAATLERİ ARASINDA HER YARIM SAATTE BİR BELEDİYE OTOBÜSLERİ İLE KIRIKKALE İLE BAHŞİLİ ARASINDA DÜZENLİ ULAŞIM İMKANI BULUNMAKTADIR. İL DIŞINDAN GELENLERİN İSE TERMİNALDEN KIRIKKALE ÇARŞI MÜNÜBÜSLERİ İLE İL MERKEZİNE GEÇİP, BAHŞILI MÜNÜBÜSLERİNİ KULLANARAK OKULUMUZA ULAŞABİLİRLER.
İLÇE MERKEZİ
OKULUMUZ İL MERKEZİNE 7 KM MESAFEDEDİR.