İlker TARLABÖLEN - Okul Müdürü

1974 Kırıkkale ili, Çelebi İlçesi, Alıcıyeniyapan Köyü doğumludur.

İlk ve orta okulu, Çelebi ilçesi, Alıcıyeniyapan Köyü ilköğretim okulunda tamamladı.

Lise 1. sınıfı Kırıkkale Endüstri Meslek Lisesi Elektronik Bölümünde okudu.

Ankara Balgat Teknik Lisesi Bilgisayar Bölümüne geçerek, liseyi okul birinciliği derecesi ile bitirdi.

Lisans öğrenimini Ankara´da, Gazi Üniversitesi Elektronik- Bilgisayar Sistemleri Eğitimi ,Bilgisayar Anabilim Dalında tamamladı.

Üniversite Stajını ODTÜ Ar-Ge´de faaliyet gösteren Özel bir  Şirketin, Elektronik Laboratuvarında, "Elektronik ve Bilgisayarlı Sistemlerin Arıza Analizi" konularında tamamladı.

Ankara´da faaliyet gösteren özel bir şirkette aşağıdaki konular üzerinde uzmanlaştı:

-İNTERCOM sistemleri(Apartman tipi sesli ve görüntülü konuşma sistemleri)

-CCTV  (Kapalı devre kamera kontrol sistemleri)

-SMATV (Uydu anten ve TV sistemleri )

- İleri Düzey Mikroişlemci ve Bilgisayar Programlama.

- Web Tasarım

1998 Yılında Kırıkkale´de Bilişim Teknolojileri Öğretmeni olarak göreve başladı.

Atölye Şefliği ve Alan Şefliği görevlerini yürüttü.

2014 yılında İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanlığını kazandı.

2016-2020 Yılları arasında Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğünde İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmani olarak çalıştı.

Avrupa Birliği Projesi ile Avusturya, Çek Cumhuriyeti ve Macaristan´ı kapsayan farklı ülkelerde "Mesleki İngilizcenin Çok  Boyutlu  İncelenmesi" konusunda gözlem yapma fırsatı bulmuştur.

2020 yılında Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Adalet Bölümünü bitirdi.

2020-2023 yılları arasında Kırıkkale Merkez 17 Ağustos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesin´de Koordinatör Müdür Yardımcıs ve Teknik Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.

2023 yılında Kırıkkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde "Eğitim Yönetimi ve Denetimi (Tezsiz Yüksek Lisans) " Alanında Yüksek Lisansını tamamladı.

13 Kasım 2023 tarihinden itibaren Kırıkkale ili, Bahşılı ilçesi, Hacı Hidayet Doğruer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesin´de Okul Müdürü olarak görev yapmaktadır.

İyi derecede İngilizce bilen İlker TARLABÖLEN, evli ve üç çocuk babasıdır.